Inici Alcoià L’aposta per la internacionalització de la fira Home Textiles Premium atrau a...

L’aposta per la internacionalització de la fira Home Textiles Premium atrau a compradors de 35 països a Madrid

371
0
COMPARTIR

El món del tèxtil espanyol, amb una elevada càrrega d’importància econòmica a les comarques de l’Alcoià i El Comtt, celebra la fira Home Textiles Premium entre l’11 i el 13 de setembre a la Caixa Màgica de Madrid. Un esdeveniment en el que els industrials tèxtils espanyols presenten les principals novetats per al proper exercici. L’esdeveniment també calibra les expectatives de vendes dels productors tèxtils arrel de l’assistència de compradors a la fira.

Enguany, l’organització ha decidit apostar fermament per la internacionalització com a mètode d’expansió comercial, a pesar de la relativa recuperació de les vendes internes després de la crisi econòmica. De fet, aquesta aposta s’ha materialitzat en la presència de compradors provinents de fins a 35 països, que ja han confirmat la seua assitència al certamen. Provenen dels 5 continents, amb representació de països com Arabia Saudí, Australia, Estats Units, França, Japó, República Dominicana i Sudàfrica.

A la fira estan convocats tots els actors relacionats amb el món del tèxtil-llar, que podran conèixer de primera mà tot allò relacionat amb el tèxtil nacional gràcies la presència de 200 marques espanyoles i 68 expositors. Les comarques de la muntanya alacantina tenen representació a l’esdeveniment, tota vegada que, junt a Catalunya, són el principal territori per a la indústria tèxtil nacional.

La importància de la fira Home Textiles Premium fa que tvA desplace un equip per a donar cobertura a un esdeveniment del que depenen una part de les vendes de les múltiples indústries tèxtils de l’interior alacantí.