Home Alcoi L’ASJ convoca la recepció d’articles per a la revista científica eWali

L’ASJ convoca la recepció d’articles per a la revista científica eWali

0
SHARE

L’Associació de Sant Jordi, encarregada d’organitzar els Moros i Cristians d’Alcoi, ha publicat al seu web la convocatòria per a la recepció d’articles amb els quals es nodrirà el número 1 de la revista científica eWali, que s’editarà de la mà de la Universitat Miguel Hernández d’Elx a partir de març de 2019.

Es tracta d’una revista que es publicarà en format paper i també en digital, i que és compatible i complementària a la tradicional revista de Festes que es presenta i s’edita a mitjans de març a la ciutat dels ponts. Això sí, els articles publicats han de complir uns requisits específics i d’índole acadèmic científic.

eWali abastarà tots els temes relacionats amb la investigació antropològica, històrica, periodística, cultural i social en l’entorn Mediterrani i pretén proporcionar als professionals d’Antropologia Cultural i Social, historiadors, periodistes, o qualsevol perfil investigador relacionat amb l’objecte d’estudi de la mateixa, una llera viu, ampli i rigorós per presentar la investigació més recent i innovadora, desenvolupada en l’entorn mediterrani.

La revista es publica en castellà, valencià, anglès i italià. En tot cas, sempre figurarà un resum en espanyol i un extracte en anglès.