Home Alcoi L’Associació Cultural Samarites aportarà diverses propostes innovadores a la Fira Modernista d’Alcoi

L’Associació Cultural Samarites aportarà diverses propostes innovadores a la Fira Modernista d’Alcoi

435
0
SHARE
Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, i David Ponsoda, President de l’Associació Cultural Samarites.
Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, i David Ponsoda, President de l’Associació Cultural Samarites.

L’Associació Cultural Samarites participarà en la quinta edició de la Fira Modernista d’Alcoi realitzant un mercat popular i un duel d’època, entre altres activitats. David Ponsoda, president de l’associació assegura que “apostem fortament per la Fira Modernista perquè ens ho passem molt bé”.

El dissabte de matí tindrà lloc la recreació del mercat popular a la plaça d’Espanya en la col·laboració d’altres entitats culturals de la ciutat. Tot seguit, els samarites repartiran l’herald d’Alcoi del 23 de setembre de 1910 i recrearan un duel de l’època a la Placeta Del Fossar amb totes les modalitats existents.

A la vesprada, Obriran el ‘Cafè samarita’, omplint-lo d’ambient de l’època modernista i comptant a les 18:00 amb un Concert de ‘Alcoi és light’ on tocaran música modernista i hi haurà una actuació del ballet Virginia Bolufer,

E diumenge es realitzarà una xocolatada a la plaça Ramon i Cajal, on si estan els militars, es realitzarà un passeig com antigament.Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, expressava la seua alegria per la participació dels samarites, assegurant que “les idees més rares i estranyes se’ls ocorre a ells”.