Home Alcoi L’Associació de Familiars Afectats a les Residències Domus Vi Alcoi i Cocentaina...

L’Associació de Familiars Afectats a les Residències Domus Vi Alcoi i Cocentaina ha presentat la demanda contra l’empresa gestora i l’asseguradora

60
0
SHARE

L’Associació de Familiars Afectats a les Residències Domus Vi Alcoy i Cocentaina ha presentat la demanda contra Quavitae Servicios Assistenciales, S.A.U., l’empresa que gestiona Domus Vi Alcoi i contra Mapfre España, que és la seua entitat asseguradora.

Aquest fet va tindre lloc el 14 d’octubre i així ho ha anunciat  aquest matí l’Associació acompanyats d’un representant de Dictum Advocats -els encarregats del cas- en roda de prensa. Han estat 18 familiars dels usuaris els que formen part d’aquesta demanda.

A la fi, s’ha optat per la via civil, i per això la demanda s’ha presentat davant el Jutjat de Primera Instància d’Alcoi. Una de les raons d’escollir aquesta via és perquè és un procés molt més curt que el penal.

El president de la Plataforma de familiars, José Luis García, ha volgut recordar la taxa de mortalitat registrada a Domus Vi Alcoi en el context de la Covid-19, ja que d’una capacitat de 140 residents, van perdre la vida 74 usuaris. Més concretament 73 d’ells usuaris i un del centre de dia, situant-se aquesta en el 52% i sent una de les més elevades de tot el país.