Home Destacats L’Associació de Malalts Mentals de la Foia (AFEM) estrena seu però necessita...

L’Associació de Malalts Mentals de la Foia (AFEM) estrena seu però necessita finançament per a posar-la en marxa

0
SHARE
Personal i usuaris d'AFEM a les instal·lacions de la seua nova seu.

Des de principis d’aquest mes d’abril, l’Associació de Malalts Mentals de la Foia de Castalla, AFEM, ha pogut veure coberta una de les seues principals necessitats. Des de fa anys, l’ens porta reivindicant un canvi de seu que permeta dur endavant la seua tasca sense patiments per la manca d’espai. Cosa que ha aconseguit gràcies a la donació d’un local a per part de l’Ajuntament d’Ibi, localita on també s’ubicava l’antiga seu.

Les noves instal·lacions d’AFEM es troben a l’antiga fàbrica Pilen, que alberga bona part dels ens socials que existeixen a la vila joguetera. Compta amb un major espai en el que poder dur a terme les activitats que milloren l’estat dels seus usuaris. Però adaptar la nova seu també requereix de recursos per a un ens que no ha rebut les subvencions corresponents des de l’any passat.

Ajuda econòmica

Per aixó, l’associació continua fent una crida a tota la societat de la Foia de Castalla per a que els ajude a continuar amb la seua tasca. Es pot de vàries maneres: fent-se soci i pagant una quota; aportant material d’oficina o bé fent donacions econòmiques.

A hores d’ara AFEM necessita executar obres per a garantir la confidencialitat del tractament als usuaris; canviar cadires i taules; i sobre tot fons econòmics amb els que dur a terme les seues teràpies, entre les que destaca la que duen a terme amb cavalls. L’objectiu de totes aquestes activitats es remar a favor de la integració i l’autonomia dels seus usuaris. AFEM atén a persones de totes les localitats de la Foia de Castalla.