Home Alcoi L’Athletic Club compra més de 50 entrades commemoratives de la Copa per...

L’Athletic Club compra més de 50 entrades commemoratives de la Copa per a ajudar econòmicament al Deportivo

0
SHARE

L’Athletic Club de Bilbao -rival del C.D. Alcoyano als 1/8 de final de la Copa del Rei que es disputa aquesta nit de dijous 28 de gener al Collao- no sols és un dels tres únics clubs espanyols que ha estat tota la història del futbol nacional en 1ª Divisió -juntament amb Reial Madrid i F.C. Barcelona-. És també un club únic en quant a la seua idiosincràsia, ja que únicament compta en el seu planter, i des de la seua fundació, amb jugadors nascuts a Euskadi.

Però, a més, és un club senyor, tal i com ha demostrat en la present eliminatòria que es disputarà sense públic degut a la pandèmia del coronavirus. Tant aquest enfrontament com el de l’anterior ronda contra el Reial Madrid hagueren suposat una important injecció econòmica per al Deportivo en concepte de taquilla. Fet que hauria contribuït a millorar l’economia del club, que no passa pel seu millor moment.

Per a tractar d’amortiguar la minva en la recaptació, el C.D. Alcoyano ha posat a la venda entrades commemoratives a 10 euros. Amb elles, l’afició pot recordar aquests històrics enfrontaments contra dos dels clubs amb més solera del futbol espanyol. Cosa a la que ha contribuït el conjunt basc. Ho ha fet adquirint 50 entrades commemoratives del xoc per a ajudar al Deportivo en aquesta complicada campanya. A més, tots els jugadors del club bilbaí han comprat també la seua.