Home Alcoi L’Athletic posa fi al somni d’un C.D. Alcoyano que s’ha permès somniar...

L’Athletic posa fi al somni d’un C.D. Alcoyano que s’ha permès somniar amb els 1/4 de la Copa (1-2)

2146
0
SHARE

Nova nit històrica la que s’ha viscut aquest dijous a l’estadi del Collao. Sobre el terreny de joc dos històrics del futbol espanyol. Un, el visitant, per la seua trajectòria en la màxima categoria; i l’altre, el local, per ser conegut degut a la seua moral. La victòria de la passada setmana sobre el Reial Madrid també influeix. Però aquesta vegada arribava al coliseum alcoianista tot un rei de copes: l’Athletic Club de Bilbao, resin proclamat Supercampió d’Espanya després d’anular al Barça.

Però la Copa és diferent. Per això se la coneix com el ‘Torneig del KO’. Han arribat tots dos conjunts amb novetats en els seus onzes, a pesar de que cap dels entrenadors ha reservat jugadors. El Deportivo, a més, pareix funcionar a una velocitat de creuer elevada que ha anat agafant des que derrotara a l’Osca també al Collao i també en Copa. Ho ha demostrat començant mossegant als lleons en els primers compasos del partit, amb pal inclòs. Un preludi del que ocorreria a poc més de 5 minuts per al descans, amb un gran llançament de falta del jove de la pedrera Pablo Carbonell que avançava als locals. Temps per a somniar de nou.

Ja en la represa, el tècnic visitant ha tret d’inici artilleria per a l’atac blanc-i-roig amb Muniain i Raül Garcia. Marcelino no volia altre ridícul com el que va patir el Reial Madrid davant un Segona B. Tant sols 6 minuts després, un centre de Lekue l’ha caçat Villalibre per a posar-la amb el cap lluny de les mans de José Juan. Ja amb l’empat a la butxaca, els visitants han posat tota la carn a rostir amb l’entrada de Williams, una bala per a la davantera bilbaina. Poc a poc, el conjunt basc ha anat fent-se amo del baló. Però, de nou, l’afició alcoianista s’ha activat als balcons propers al Collao, animant als seus a resistir. Crits que han sigut silenciats -momentàniament- per altra cabotada, en aquesta ocasió de Williams. Un gol que no ha fet baixar els braços a l’Alcoyano, però que sí ha enfortit als de Marcelino, que s’han blindat en defensa amb més canvis. El Deportivo ho ha jugat tot a l’heroica, però no tots els dies ocorren miracles al planeta futbol. El somni ha sigut preciós, però ara els de Parras tornen a la seua lliga visitant al líder, l’Eivissa, darrera víctima del hui botxí dels blanc-i-blaus.