Home Destacats L’atleta colivenc Jorge Ureña rep el títol de Millor Esportista de la...

L’atleta colivenc Jorge Ureña rep el títol de Millor Esportista de la Província d’Alacant

246
0
SHARE

La província d’Alacant ha tornat a vibrar amb la seua gran festa de l’esport, després del parèntesi de 2020 a causa de la pandèmia. Més de 600 persones han assistit a l’ADDA a aquest important esdeveniment amb el qual la Diputació d’Alacant reconeix el compromís, el treball i l’esforç dels esportistes, tècnics i clubs del territori.

El president de la institució provincial, Carlos Mazón, ha presidit la XXXVII Gala de Lliurament dels Premis Provincials de l’Esport en la qual l’atleta Jorge Ureña, d’Onil i la jugadora d’handbol Lara González, natural de Santa Pola, han estat guardonats com els millors esportistes de 2019.

L’atleta alacantí Iván José Cano, en la categoria de Millor Esportista amb Diversitat Funcional, i el Club Alacant Tennis de Taula UNASYR han estat altres dels reconeguts durant el transcurs d’aquesta cerimònia en la qual s’han repartit un total de 36.400 euros en premis i en la qual s’ha enaltit el valor de l’esport com a ‘peça clau’ en la superació de la pandèmia de COVID.

Per la seua banda, en la categoria de Millor Esportista Promesa el premi ha recaigut en la jove nadadora eldense Alba Herrero, mentre que en la modalitat de Millor Tècnic, el jurat ha reconegut la feina de la de Torrevieja, Jennifer Colino, entrenadora del Club de Gimnàstica Rítmica que porta el seu propi nom.

El guanyador d’aquesta votació popular ha estat el jove jugador de pàdel Izan Violero, de Mutxamel, qui gaudirà d’un cap de setmana en un hotel de la província.

Durant el transcurs de l’esdeveniment, també s’ha concedit una menció especial a Antonia Serrano, pionera del bàsquet femení a la província que ha dedicat gran part de la seua vida a impulsar i transmetre els valors de l’esport.

La celebració d’aquesta important cita, organitzada en col·laboració amb l’Associació de la Premsa Esportiva, ha comptat també amb l’assistència del diputat responsable de l’àrea, Eduardo Dolón, la vicepresidenta primera, Julia Parra, el portaveu de Grup Socialista, Toni Francés, i altres membres de la Corporació Provincial, a més de diputats nacionals i autonòmics, alcaldes i regidors.