Home Destacats L’atleta iberut Javier Mirón es proclama Campió d’Espanya Sub23 dels 800m en...

L’atleta iberut Javier Mirón es proclama Campió d’Espanya Sub23 dels 800m en pista coberta

657
0
SHARE

Aquest passat cap de setmana ha sigut esportivament positiu per a la vila d’Ibi. La principal figura actual del seu atletisme, el jove Javier Mirón, s’ha proclamat Campió d’Espanya Sub23 en la prova de 800 metres llisos en pista coberta. Un resultat que consolida la projecció d’un atleta que ja ve demostrant des de 2020 un gran estat de forma i que el seu nom haurà de ser tingut en compte cara al futur dins l’atletisme espanyol.

El resultat de Mirón té més mèrit encara tenint en compte que la vila joguetera no compta amb instal·lacions específiques per a la pràctica de l’atletisme. Un fet que porta al jove atleta iberut a entrenar en altres localitzacions, incloent concentracions als Centres d’Alt Rendiment (CAR) de la Feredació Espanyola d’Atletisme.

El proper desafiament de javier Mirón arriba aquest mateix cap de setmana, quan es disputa a Madrid el Campionat d’Espanya Absolut. L’objectiu de Mirón és aconseguir un pòdium que li atorgue la possibilitat de competir en els Europeus de Polònia a principis de març. El Nacional d’aquest cap de setmana no comptarà amb la presència del plusmarquista espanyol de les proves combinades, el colivenc Jorge Ureña, que es reserva per al torneig continental.