Home Alcoi L’augment de Serveis Socials porta a l’Ajuntament d’Alcoi a ampliar instal·lacions a...

L’augment de Serveis Socials porta a l’Ajuntament d’Alcoi a ampliar instal·lacions a l’Eixample

0
SHARE

Al llarg de les dos darreres legislatures, el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alcoi ha augmentat considerablement, tant en dotació pressupostària municipal com en personal i serveis que presta. Les seues oficines centrals estan allotjades al Camí, però aquesta àrea disposa d’altres sub seus per a apropar el serveis als diferents barris de la capital de l’Alcoià. Una d’elles s’ubica al barri de Santa Rosa i l’altra al Centre Social de la Zona nord.

En el cas de les oficines del carrer Oliver, les oficines s’han quedat menudes i amb problemes d’accessibilitat per a cobrir la demanda als barris de Santa Rosa i Batoi. Per això, el Consistori alcoià ha llogat un nou local en la confluència entre els carreres Isabel La Catòlica i Doctor Sempere. A ell es traslladaran personal i equipaments des d’Oliver per a millorar l’atenció a la ciutadania, tot i que no es requeriran massa treballs per a adaptar les noves instal·lacions.

En principi, el trasllat està previst abans de que acabe l’any, sense que això supose l’abandonament de l’actual seu al barri de Santa Rosa, que podria continuar dins l’àrea  o dedicar-se a altres usos municipals.