Home Alcoi Laura Casabuena es confirma com la gran promesa de la gimnàstica artística...

Laura Casabuena es confirma com la gran promesa de la gimnàstica artística sent 4a als Mundials de París en sòl

756
0
SHARE
Laura Casabuena -2a per la dreta- amb les seues companyies i entrenadores durant el Mundial de París.

Al llarg del passat cap de setmana s’ha disputat a la ciutat francesa de París el Campionat del Món de Gimnàstica Artística. Una prova per a la que la ciutat d’Alcoi pareix estar cada vegada més en l’agenda dels seleccionadors nacionals de l’especialitat. A la ciutat dels ponts hgan nascut i entrenen alguns dels principals noms de la gimnàstica artística nacional en l’actualitat. És el cas de Nèstor Abad o de Maia Llàcer, i ara també de Laura Casabuena.

Tot i tindre únicament 16 anys, la jove alcoiana porta mig any competint al més alt nivell i, a més, aconseguint grans resultats. Tant que en l’actual Mundial ha quedat classficada en quart lloc a la final de sòl. Ha sigut gràcies a un exercici memorable que ha portat a la jove d’Alcoi directament a la 4a posició entre les millors gimnastes del món en la prova de sòl.

Amb aquest resultat, Casabuena enllaça un subcampionat nacional, un 7é lloc als Jocs de la Mediterrània, ser 5a en la prova de paral·leles del Mundial i ara una 4a plaça en sòl. Resultats que consagren a la jove alcoiana com a una de les figures a tindre més compte ja no sols cara al futur -únicament té 16 anys-, sinó que els mèrits que està obtenint fan que siga ja no una promesa, sinó una realitat.