Home Alcoi El departament de Promoció Econòmica d’Alcoi llança un nou pla de formació...

El departament de Promoció Econòmica d’Alcoi llança un nou pla de formació per a millorar l’ocupabilitat

0
SHARE
Curs de formació en Àgora Alcoi.

El departament de Promoció Econòmica d’Alcoi posa en marxa una formació per a persones en situació de desocupació amb l’objectiu de millorar els seus perfils professionals i facilitar-los l’accés al mercat de treball.

Aquesta formació per a l’ocupació és una de les línies de treball del Departament de Promoció Econòmica de l’ajuntament junt amb altres com a Ocupació, Orientació Laboral, Emprenedoria i Gestió de Subvencions incloses en el Pla de Formació per a la Millora d’Ocupabilitat 2022.

Segons destaca Alberto Belda, Regidor d’Ocupació i Formació, “es tracta d’un pla dissenyat a partir de les necessitats detectades en el mercat de treball i que considerem pot ser de gran utilitat per a les persones desocupades, ja que els ofereix l’oportunitat d’adquirir noves competències”.

Aquest pla de formació s’ha elaborat després d’analitzar diferents ofertes de treball de diferents portals d’ocupació i haver fet una anàlisi socioeconòmica de la ciutat tenint en compte aspectes com el perfil de les persones desocupades, l’estructura productiva i empresarial o els sectors estratègics i amb majors oportunitats de creixement.

Els cursos que tindran lloc són els d’Operador/a de Picking i gestió de Comandes (75 hores), Neteja (80 hores), Operari de Maquinària (24 hores), i Caixa i Reposició de Supermercats (60 hores). Les inscripcions ja es troben obertes Per a més informació, es pot consultar la pàgina de Portalemp.