Home Alcoi L’eixida de Miguel Juan Reig força la reorganització del govern alcoià amb...

L’eixida de Miguel Juan Reig força la reorganització del govern alcoià amb la creació de la Regidoria d’Innovació i Societat Digital

372
0
SHARE

La present legislatura 2019/2023 arriba al seu equador en les dates presents. Una data que ha coincidit amb la renúncia al càrrec de regidor de l’Ajuntament d’Alcoi per part de Miguel Juan Reig. Fins ara, el veterà polític alcoià ostentava la Regidoria d’Esports i Salut Pública, càrrecs que deixarà en les properes setmanes en favor del professor del Camous d’Alcoi de la UPV Jordi Segura. Una decisió que ha obligat a l’Alcalde, Toni Francés, a reorganitzar la distribució de les competències per a la gestió municipal.

A la renúncia de Reig s’afegeix que Lorena Zamorano ha accedit recentment a un lloc de treball a l’Ajuntament de Muro, cosa que li resta dedicació a les tasques municipals alcoianes. Per això, Francés ha redistrubuït les competències de tots dos, modificant l’organigrama municipal i creant una nova regidoria: la d’Innovació i Societat Digital. Seran les principals competències del resin incorporat -tot i que encara no de forma oficial- Jordi Segura, que també assolirà Indústria.

Les modificacions també han provocat un increment de responsabilitat per a Jordi Martínez, que passa a ser Vicealcalde i gestionarà l’àrea d’Urbanisme. Jordi Silvestre assolirà Educació en el seu tram fins Secundària, mentre Alberto Belda farà allò propi en el cas de la formació universitària i d’FP. Salut Pública -que també era gestionada per Reig- s’incorpora a les responsabilitat de Tere Sanjuan, mentre la resta de regidors de l’equip de govern es mantenen sense canvis.

No és la primera vegada que Toni Francés reorganitza les atribucions de l’Ajuntament d’Alcoi en meitat de legislatura. Les dedicacions de cada regidor continuen igual a excepció de Segura, que s’incorporarà amb dedicació total una vegada acabat el curs universitari.