Home Destacats L’empresa alcoiana Erum promocionarà l’esport femení amb el patrocini de l’Erum Handbol...

L’empresa alcoiana Erum promocionarà l’esport femení amb el patrocini de l’Erum Handbol Comtat

0
SHARE
Signatura del patrocini entre la mercantil Erum i representants del club murer.

El Grup Erum serà el patrocinador principal de l’Erum Handbol Comtat. Aquesta col·laboració reforça el compromís de l’empresa alcoiana amb l’esport local i el suport a iniciatives que promouen els valors del treball en equip, la dedicació i la superació.

L’equip femení ‘Handbol Femení Comtat’, del Club Esportiu Handbol Muro de Alcoy, que ara es dirà ‘Erum Handbol Comtat’, competeix a la lliga sènior de la Comunitat Valenciana i ha demostrat un rendiment excepcional, destacant l’esforç i la dedicació dels seus integrants. La signatura de l’acord ha comptar amb la presència de Juan Manuel Erum, CCO de Grup Erum; Reduan Driss, entrenador de la categoria cadet, i Andrea Saez, representant del club.

Esport de proximitat

Aquest patrocini es suma al compromís continu de Grup Erum amb els equips locals, ja que també patrocina l’Sporting Hoquei Alcoi. Un club que està aconseguint notables èxits, i que destaca per la importància de cultivar talent, des d’edats primerenques, i potenciar la seva pedrera.

Juan Manuel Erum ha expressar el seu entusiasme per recolzar equips locals que s’enfronten a desafiaments econòmics per mantenir-se en lligues com la regional. “Estem encantats de contribuir, mitjançant aquest patrocini, a continuar gaudint de la qualitat del Handbol Femení Comtat i dels resultats”.

Segons Erum, “creiem en els beneficis de l’esport per unir les persones i fomentar valors com el treball en equip, la salut i la superació personal. L’aposta del Grup Erum per l’esport local no només representa un suport financer, representa un compromís a llarg termini amb el creixement i desenvolupament d’aquests clubs, per assolir els seus objectius i contribuir al teixit esportiu de la zona”.