Home Alcoi Alcoi s’apunta a celebrar el Cap d’Any amb campanades dobles: a migdia...

Alcoi s’apunta a celebrar el Cap d’Any amb campanades dobles: a migdia i a mitja nit

366
0
SHARE
Celebració d'una Nitvella a la Bandeja d'Alcoi, en una imatge d'arxiu.

Cada vegada són més les persones que prefereixen dur a terme les seues celebracions en horari diürn. Una realitat que han detectat des de l’Ajuntament d’Alcoi i que ha motivat una de les principals novetats cara al Nadal d’enguany a la ciutat dels ponts. I és que, per primera vegada, els alcoians podran celebrar eñ dia de Cap d’Any tant pel dia com per la nit, campanades incloses.

El Consistori alcoià ha programat per al 31 de desembre un Cap d’Any doble a la Plaça d’Espanya. Al migdia està prevista la posada en marxa d’accions d’animació infantil per a que els més menuts també gaudisquen de la darrera jornada de l’any. Ja cara a la vesprada, la pròpia Bandeja alcoiana valdrà com a eixida per a la tradicional Sant Silvestre, una participativa cursa popular.

Cara a la nit, aquells que ho desitgen podran gaudir de les campanades a la cèntrica localització alcoiana, amb música de DJ’s i també en directe. A més, també hi hauran ‘food trucks’ per a menjar amb diferents opcions, dins d’un canvi en la programació de la Nitvella que inclou festa noctura, en la que s’espera a un centenar de persones.