Home Castalla L’empresa castelluda Actiu, primera a Espanya en produir mobiliari lliure de formaldehid

L’empresa castelluda Actiu, primera a Espanya en produir mobiliari lliure de formaldehid

204
0
SHARE

L’empresa radicada a Castalla Actiu, líder en disseny i fabricació de solucions de mobiliari per a espais de treball i hospitality, ha estat pionera a Espanya en l’incorporació de melamina 0% formaldehid en tota la seva oferta de producte de forma normalitzada. L’absència d’aquest compost afavoreix la salut dels treballadors i permet equipar els espais de treball amb mobiliari respectuós amb les persones.

El formaldehid és un compost químic que s’empra habitualment durant la fabricació de taulers de partícules i en múltiples processos productius d’altres sectors. També està present en el medi ambient en forma natural. Segons diferents estudis, pot generar efectes adversos en determinades persones i fins i tot augmentar el risc de patir certes enfermedades.

Per a Soledat Berbegal, Consellera i Directora de Reputació de Marca d’Actiu, “hem d’entendre que la fabricació del mobiliari per a la creació d’espais ha de ser altament respectuosa amb la salut de les persones i el planeta. Aquesta iniciativa forma part de la nostra filosofia de sostenibilitat en tots els nivells i processos. Si entre les prioritats de les empreses està cuidar el planeta, també han de tenir cura de la societat, ja que la salut personal serà fonamental per al present i el futur de les empreses. Invertir en salut i en benestar és primordial especialment en aquests moments”.