Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi rebrà a 28 alumnes d’FP i universitat que duran a...

L’Ajuntament d’Alcoi rebrà a 28 alumnes d’FP i universitat que duran a terme en ell les seues pràctiques formatives

246
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat que 28 estudiants de diferents nivells educatius puguen realitzar les pràctiques dels seus estudis en diferents departaments de la casa consistorial. En concret, 26 duran a terme les pràctiques no remunerades tal com marca la normativa, i a 2 se’ls ha adjudicat una beca remunerada.

Cal recordar que l’any passat estava previst que 35 alumnes pogueren fer les seues pràctiques a l’Ajuntament, però amb la declaració de l’Estat d’Alarma a causa de la pandèmia, algunes van passar realitzar-se de forma telemàtica i no tots les van poder dur a terme, qüestió que ha continuat en alguns casos durant aquest curs i per això ha baixat el nombre. L’alumnat prové de diferents centres i nivells educatius, tant d’FP com d’Universitat.

Pel que fa als departaments on duran a terme les pràctiques no remunerades, hi haurà una persona a la Regidoria d’Esports, una altra a la Policia Local, dues més per al Museu Arqueològic Municipal, un alumne estarà al Departament d’Informàtica, 20 alumnes a les Escoles Infantils Municipals i una a la Tourist Info. A més, s’han adjudicat dues beques remunerades, un alumne estarà al Departament d’Innovació i un altre al d’Informàtica.

La Regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuán, ha destacat que “durant els pròxims mesos tindrem 28 joves qualificats treballant en el nostre ajuntament. Estem segurs que aquest temps els aprofitara per a posar en pràctica tot el que han aprés als seus estudis. Apostem per retenir talent local i preparar professionals amb experiència a l’administració, un perfil molt buscat per diferents tipus d’empreses”.

“Són molts els estudiants que decideixen fer les seues pràctiques a l’Ajuntament. Valoren conéixer de primera mà com funciona l’administració, el que els aprofitarà per a tindre més oportunitats en el seu futur laboral i millorar el seu currículum personal”, ha conclòs Sanjuán.