Home Destacats L’empresa colivenca Sir Agencia és guardonada com a finalista de la XVIII...

L’empresa colivenca Sir Agencia és guardonada com a finalista de la XVIII Gala dels Premis Talent Jove Empresarial de JOVEMPA de la província d’Alacant

590
0
SHARE
Miguel García Videl, Gerent de Sir Agencia, i Hugo Quintanilla, President de JOVEMPA Federació.
Miguel García Videl, Gerent de Sir Agencia, i Hugo Quintanilla, President de JOVEMPA Federació.

Miguel García Videl, gerent d’empresa colivenca Sir Agencia, va acudir com a finalista nominat a la 28a edició dels premis talent jove empresarial de la província d’Alacant. Tot i no ser l’empresa guanyadora, la gala organitzada per JOVEMPA, en col·laboració amb la Diputació d’Alacant i el banc Sabadell, a la localitat de Benidorm va atorgar el reconeixement respectiu a totes les empreses finalistes per haver arribat fins aquí.

Aquests premis són un reconeixement per a molts emprenedors que un dia van decidir materialitzar el seu somni en forma de negoci, que després de molt esforç, dedicació i sacrifici han esdevingut empresaris. Els temps que corren no són fàcils, però cal reconéixer el talent empresarial alacantí per retenir-lo, que aquest ha de ser un exemple d’innovació i desenvolupament sostenible per constituir la província.

Sir Agència és una empresa especialitzada en la producció d’esdeveniments infantils com animacions, excursions, escoles d’estiu, tallers, espectacles que neix el 2008 gairebé sense experiència i pràcticament sense recursos que ha sabut tirar endavant i créixer en aquests catorze anys. L’agència ha proporcionat els seus serveis a nombrosos col·legis i ajuntaments amb l’objectiu de fer aprendre els infants sobre el patrimoni cultural i històric de la província mentre es divertisquen.

Una provincia que te molt per oferir

Ramón Soriano, President JOVEMPA Marina Baixa, va exposar a la gala que la província d’Alacant posseeix una gran i diversa riquesa empresarial que alberga empreses amb alt grau de competitivitat i avantatges competitius a allò sostenibles en el temps que han portat a desenvolupar uns mercats i sectors a la província caracteritzats per la seua diversificació i consolidació.

Per la seua banda, Ma Carmen Jover, Diputada de Serveis Socials va mostrar el seu compromís cap als premis JOVEMPA per reconéixer aquests joves emprenedors alacantins que se submergeixen en el món empresarial arriscant temps i recursos per tirar endavant les seues empreses amb esforç, il·lusió i constant reinvenció pal·liant amb les circumstàncies econòmiques actuals.

Finalment, Empar Martínez, Sacretaria autonòmica de Sectors productius i comerç, va explicar la importància de la província d’Alacant per a la Comunitat Valenciana, assegurant que la seva capacitat d’emprenedoria aporta molt a aquesta comunitat autònoma i que les empreses que hi creixen tenen l’oportunitat de fer una millor societat amb els seus valors.