Home Destacats Les ajudes de l’IVACE arriben als 3 polígons industrials de Castalla per...

Les ajudes de l’IVACE arriben als 3 polígons industrials de Castalla per un valor total de vora 500.000€

0
SHARE
Dos regidores de l'Ajuntament de Castalla visiten alguns dels treballs de millora de polígons executats gràcies a les ajudes de l'IVACE.

L’Ajuntament de Castalla ha rebut 493.764,59 euros en ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a escometre treballs de millora en els polígons industrials (PI) de la localitat. L’objectiu d’aquestes tres subvencions és invertir en la millora, modernització i dotació d’infraestructures dels tres parcs industrials de Castalla: PI Bastà, UA II i El Riu. La localitat ja ha rebut aquestes subvencions en anys anteriors.

En total, 493.764,59 euros d’inversió en aquestes tres zones industrials de Castalla, que inclouen els costos d’execució de les obres i instal·lacions, així com el cost de redacció dels diferents projectes. A més, la inversió ascendeix a 596.633,80 euros si atenem a la quantitat a justificar en les obres. La diferència entre les dues quantitats és la xifra que ha d’aportar l’Ajuntament, que suma 102.869,21 euros.

Millores per polígons

En concret, les ajudes de l’IVACE per a la millora en infraestructures i serveis es distribueixen de la següent manera: per una banda, el PI Bastà és el destinatari de 165.359,56 euros. Aquestes actuacions consistiran en la millora de les connexions de fibra òptica de les infraestructures; la millora de la seguretat i el control del trànsit de la zona; la construcció d’un carril bici amb punts d’estacionament per a bicicletes; la millora de l’enllumenat públic amb instal·lació de bombetes LED; ampliació de la xarxa d’hidrants contra incendis; regeneració ambiental i paisatgística amb la instal·lació de zones verdes; millora dels accessos viaris al polígon, així com de la senyalització i identificació de carrers i naus industrials i, finalment, la millora de la xarxa de sanejament municipal.

Per altra banda, el PI El Riu rebrà 164.750,29 euros. Aquesta inversió es destinarà a la regeneració ambiental i paisatgística amb la millora de les zones verdes existents; creació i millora dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics; adquisició de terrenys pròxims; millora de l’enllumenat públic; i senyalització viaria horitzontal i vertical.

En tercer lloc, el PI UA II rebrà 163.654,74 euros per a millorar la seua dotació. En aquesta línia d’actuacions s’escometran els següents treballs: regeneració ambiental i paisatgística amb la millora de les zones verdes existents; creació i millora dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics; implantació en el polígon del Centre Polivalent –que comptarà amb espais per a reunions, formació i serveis d’oficina-; millora de l’enllumenat públic i senyalització viaria horitzontal i vertical.