Inici Alcoi Les ajudes per a famílies amb problemes econòmics arriben a 1.333 llars...

Les ajudes per a famílies amb problemes econòmics arriben a 1.333 llars alcoianes

318
0
COMPARTIR

La perpetuació de la crisi econòmica de principis de dècada i els retalls aplicats per les diferents administracions als serveis públics van provocar que molts ajuntaments hagueren de multiplicar la seua tasca per a ajudar als seus veïns amb problemes econòmics. Un fet que a la ciutat d’Alcoi es va materialitzar en la posada en marxa de diferents línies d’ajudes per a tractar d’ajudar a les famílies alcoianes a sobreviure a la crisi econòmica.

Aquestes ajudes es materialitzen en subvencions monetàries o bé en descomptes en la fiscalitat que es gestiona des del Consistori. Al llarg del present exercici, sols a Alcoi s’han demanat ajudes que arribaran a un total de 1.333 llars de la població. Aquest fet suposa per a l’Ajuntament destinar més de 105.000 euros, tant per a aportar monetàriament a les famílies necessitades com per a bonificar taxes com la de la brossa.

Del total de 1.333 ajudes, la immensa majoria s’aproven directament, tot i que algunes provenen d’ampliacions de l’ajuda que ja perceben per part de la Generalitat Valenciana. Famílies que entre tots els seus membres no arriben a una aportació anual de 12.000 euros són les principals beneficiàries d’aquestes ajudes.