Home Alcoi Les associacions comercials també es bolquen amb la Fira Modernista d’Alcoi

Les associacions comercials també es bolquen amb la Fira Modernista d’Alcoi

590
0
SHARE

A dos setmanes vista de la celebració de la III Fira Modernista de la ciutat d’Alcoi no deixen de succeïr-se les adhesions al que ja s’ha convertit en un dels grans esdeveniments de la ciutat. Centenars de persones treballen en la confecció d’indumentàries modernistes per a reviure els anys més daurats de la capital alcoiana, allà pels finals del segle XIX i principis del XX.

Els darrers ens en confirmar la seua participació amb diferents activitats per al certamen han sigut les dos grans associacions comercials de la ciutat: AlCentro i ACECA. Totes dos participaran en la programació de la fira amb rutes teatralitzades relacionades amb el comerç de l’època i la indumentària modernista. Així mateix, també duran a terme jocs infantils d’època i representacions tematizades. Unes activitats que tindran lloc entre els dies 20 i 21 de setembre i estaran centrades en el casc antic de la ciutat.

Tant AlCentro com ACECA repartiran també ventalls modernistes durant l’esdeveniment per a contextualitzar més si cal la transformació que tota la ciutat patirà arrel de la III Fira Modernista.