Home Alcoià Les bandes joves de l’Ateneu de Cocentaina i la Nova d’Alcoi despedixen...

Les bandes joves de l’Ateneu de Cocentaina i la Nova d’Alcoi despedixen setembre amb bona música

1403
0
SHARE

Les bandes joves de l’Ateneu Musical de Cocentaina i de la Societat Musical Nova d’Alcoi van despedir setembre amb bona música. Va ser al concert A2BANDES celebrat ahir al Círculo Industrial d’Alcoi on ambdues formacions van interpretar un repertori amb bandes sonores de pel·lícules i música festera.

La formació musical contestana, dirigida per Juan Soler Sellés, va ser la primera en ocupar el característic escenari del Salón Rotonda, baix la mirada de la cúpula de cristall, per a interpretar el pasdoble “Luis Sáez” de José Insa Martínez. El públic, tot seguit, va escoltar dos bandes sonores com és el “Círculo de la vida” del llargmetratge “El Rey León” i el tema de “Jurassic Park”. Al compàs de “A Medieval Suite”, del compositor André Waignein, va acabar la primera part.

La banda jove de la Música Nova va protagonitzar la segona part del concert A2BANDES. Els músics, dirigits per Jesús Fuertes García, van tocar el pasdoble “Alma Española” de Camilo Pérez Laporta i la marxa mora “Rahtsi” escrita per Enrique Ródenas, músic de la Nova d’Alcoi. Els espectadors també van escoltar l’obra “Day and night” del compositor valencià Xavier Zamorano i les melodies de “Disney film favorite” amb arranjaments de Johnnie Vinson van escriure el final de l’audició.

Un concert emmarcat en la campanya “Al voltant de la música, l’esperit d’un poble. 600 anys. Tots a una veu”, impulsada per la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), per celebrar els 600 anys de la Generalitat. Per aquest motiu, es va llegir un manifest amb el títol “Bandes de música”.