Home Cocentaina Les Escoles Esportives i l’ús del Poliesportiu tornen a Cocentaina de la...

Les Escoles Esportives i l’ús del Poliesportiu tornen a Cocentaina de la mà d’un nou protocol anti Covid19

0
SHARE

Tornen els esportistes a les instal·lacions del poliesportiu municipal contestà per a iniciar aquesta nova temporada esportiva, condicionada per la crisi sanitària de la Covid19, però seguint amb una oferta del més plural tant per als xiquets i xiquetes com per a la població més major.

Des del mes de setembre s’han reiniciat els entrenaments i l’activitat esportiva de la mà dels diferents clubs membres del Consell Local d’Esports, i amb el treball conjunt per part de les diferents implicats, s’han elaborat els protocols i funcionament per a reprendre tota activitat al poliesportiu.

A més, des de l’1 d’octubre estan en marxa les Escoles Esportives Municipals. Enguany e’entrenen un total de 7 modalitats esportives, que complementen tota l’oferta a les instal·lacions del poliesportiu, com són: pilates, tenis, tenis taula, vòlei, multiesport, aeròbic i gimnàstica rítmica.

El Regidor d’Esports de Cocentaina, Octavio Cerdà, ha explicat com ha estat aquest inici de temporada i com es prepara la tornada a les diferents competicions oficials: “hem fet un esforç per part de tots els implicats en el funcionament del poliesportiu, i amb l’ajuda dels diferents clubs esportius podem garantir que es compleixen els protocols sanitaris. Ens enfrontem a una temporada esportiva complicada per als clubs, els esportistes i les famílies, i des del govern local s’esforcem per a que realitzar esport a Cocentaina siga el més segur possible”.

Cerdà ha desitjat a totes i tots els esportistes “una temporada plena d’èxits, i que donades les circumstàncies que estem vivint, que es puguen complir tots els objectius que cada esportista es propose en aquest nou inici diferent per a tots”.