Home Cultura Les Festes de Vaca de Tibi, en directe per tvA entre dijous...

Les Festes de Vaca de Tibi, en directe per tvA entre dijous 21 i diumenge 24 de juliol

1385
0
SHARE
Imatge d'arciu de l'Entrada de Vaques a la localitat de Tibi, que enguany oferirà en directe tvA.

L’estiu sòl ser una temporada plena de festivitats a les comarques de la muntanya alacantina. Són moltes les localitats de la zona on es duen a terme esdeveniments festius al llarg dels mesos estivals. És en este lapse de temps quant es celebren Moros i Cristians a Cocentaina, Castalla i Ibi; però també altre tipus de Festes com les Vaca, tant a Castalla com a la localitat de Tibi.

Precisament tvA prepara una programació especial per a aquesta setmana des de la localitat tiberuda. Tot i que els seus habitants porten jornades celebrat actes religiosos i culturals, no serà fins finals d’aquesta setmana quant es duran a terme els actes centrals de les Festes de Vaca de Tibi. Uns actes que es podran veure en directe per tvA, l’única televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Completa programació

Així, aquesta casa prepara una programació especial centrada entre els dies 21 i 24 de juliol. Precisament des de les 12h del dijous 21, les càmeres de tvA els oferiran en directe l’Entrada de les vaques, una festa declarada d’Interèsd Turístic Local. Ja divendres 22 tindrà lloc la processó en honor a Santa Maria Magdalena, també en directe des de les 20h. Les vaques tornen a aquesta casa dissabte 23 a partir de les 12h en el tancament; i per últim, ja diumenge 24 es produirà la darrera sessió de vaca des de les 19 hores per tvA.

Tot i això, els festejos tenen la seua clausura dilluns 25 dins d’una programació que inclou concerts i diverses iniciatives d’oci relacionades amb l’aigua per a passar millor la calor d’aquestes jornades.