Home Cocentaina Les màquines d’Alcoi ajudaran en la neteja durant les Festes de Cocentaina

Les màquines d’Alcoi ajudaran en la neteja durant les Festes de Cocentaina

1189
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi permetrà que part de la nova maquinària que s’utilitza per a la neteja de la ciutat siga utilitzada, fora del seu horari i sempre que el servei s’haja prestat correctament, en el municipi veí de Cocentaina. Aquesta opció de col·laboració està contemplada en el plec de preinscripcions del contracte de neteja i brossa d’Alcoi i ha sigut el motiu pel qual els alcaldes dels dos municipis, Toni Francés i Mireia Estepa, han pogut establir aquesta línia de col·laboració.

L’Ajuntament de Cocentaina podrà comprovar com funciona la nova maquinària per tal de conéixer altres opcions que podrien contemplar-se en el nou plec de neteja i brossa que està elaborant-se a la capital del Comtat. La Regidora de Neteja Viària, Paqui Ruiz, assenyala que “aquest any, a banda de comptar amb el pla especial de neteja, reforçarem el servei amb aquesta maquinària nova per garantir que el nostre poble queda més nét i, per tant, els actes festers poden lluir millor si cap, tot sense perdre de vista que la col·laboració ciutadana és imprescindible per tindre una Cocentaina neta”.

Per la seua banda, l’Alcaldessa contestana, Mireia Estepa, agraïx a Toni Francés les facilitats atorgades per a prestar el servie, ja que considera que “la possibilitat de col·laboració entre els municipis ens enriquix a tots i amb aquesta idea treballem sempre que és possible”.