Home Alcoi Les esperes, un problema endèmic a les Urgències de l’Hospital Verge dels...

Les esperes, un problema endèmic a les Urgències de l’Hospital Verge dels Lliris

2166
0
SHARE

Responsables del departement d’Urgències a l’Hospital Verge dels Lliris han insistit durant les darreres jornades en les llargues esperes que els pacients d’aquesta secció hospitalària han de suportar per a ser atesos. El centre de referència a l’interior alacantí porta anys patint aquesta situació, a la que encara hui no se li ha donat una resposta. Les infermeres també lamenten la davallada en la qualitat del servei sanitari que pateixen els pacients degut a aquesta situació.

Per a posar solució a aquest problema endèmic en les Urgències alcoianes, des del departament d’Infermeria han reivindicat la realització un estudi que determine les principals patologies ateses. Segons les seues resposables, aquest fet ajudaria a planificar la distribució del planter de metges i infermeres per a un departament en el que estan immerses vora 500 persones.

Per a les infermeres, és de capital importància prestar atenció a les ratios d’atenció i a les càrregues assistencials que cada infermera i metge han de cobrir per a evitar esperes als pacients del Verge dels Lliris.