Home Destacats Les nines d’Antonio Juan triomfen als premis Alfil i als Premis organitzats...

Les nines d’Antonio Juan triomfen als premis Alfil i als Premis organitzats per l’AEFJ

396
0
SHARE
Imatge de les nines premiades d'Atonio Juan

Les Nines d’Antonio Juan han estat guanyadores del Premi Alfil 2023 que reconeix la seua trajectòria i que ha estat entregat en la XI Gala realitzada a l’ADDA, l’acte de lliurament de premis que té com a lema “El Futuro es mañana”.

Aquest premi posa en valor segons declaracions de la propia empresa joguetera “l’estratègia que hem fet per consolidar la nostra empresa familiar com una de les marques referents en la fabricació de nines nadó a nivell internacional, amb qualitat, professionalitat, i impulsant la sostenibilitat al sector jogueter”.

A més, dues de les seues nines també han estat finalistes i guanyadores del Premi a “Millor joguet de l’Any”, reconegudes per l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguets (AEFJ).

“Mi Primer Reborn Martina Yogui” ha estat el guanyador com a “Millor joguet” del 2023, en la categoria de nines. Des d’Antonio Juan defenen el carácter especial de la seua creació: “Martina no és només una nina, és una experiència quasi real. Amb la seua detallada manicura, el seu pes, la xicoteta bava entre els seus llavis i fins i tot el bolquer de nadó… és un reflex de l’amor i passió que posem encada detall.”. Martina fa 52 cm i té un cos tou i abraçable farcit de fibra PET, procedent de botelles de plàstic reciclades.

D’altra banda, la nina “Ariel”, novetat d’aquest any, ha quedat també finalista de la categoria “Millor joguet per a un món Sostenible” de l’AEFJ. Aquesta nina té la careta de silicona, de manera que és 100% segura per als xiquets i xiquets. Està confeccionada amb cotó orgànic i teixits reciclats, i farcida de suau fibra PET procedent de botelles de plàstic reciclades.