Home Cocentaina La Fira de Tots Sants tanca preventivament durant la jornada de dijous...

La Fira de Tots Sants tanca preventivament durant la jornada de dijous per les fortes ràfegues de vent

0
SHARE
Imatge de la inauguració de la 677a Fira de Tots Sants

Les fortes ràfegues de vent experimentades durant el matí d’aquest dijous, i especialment els pronòstics que s’esperen per a aquesta vesprada, han fet prendre la decisió de tancar la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Tota l’activitat comercial, lúdica i cultural relacionada amb el certamen ha quedat suspesa després d’una decisió presa conjuntament entre els màxims representants de l’Ajuntament de Cocentaina, el Departament de Fira i totes les forces i cossos de seguretat presents.

Jordi Pla, alcalde de Cocentaina, ha manifestat que es tracta d’un “acte de responsabilitat” i que es pren aquesta decisió atenent a totes les recomanacions i mesures de seguretat previstes.

Al voltant de les 13:30 hores de la vesprada d’aquest dijous s’ha començat el tancament i el desallotjament dels carrers d’assistents. A més, també s’ha preparat un dispositiu especial als accessos del municipi per tal d’avisar a les persones que arriben fins a Cocentaina.

La intenció és reunir de nou l’equip de coordinació a les 20 hores d’aquesta nit per a avaluar l’estat de l’oratge i determinar el full de ruta per a les pròximes hores.