Home Destacats Les obres del nou col·legi Bracal de Muro ja estan confirmades, sense...

Les obres del nou col·legi Bracal de Muro ja estan confirmades, sense que l’Ajuntament siga informat

0
SHARE

Després de vora una dècada amb centenars d’escolars murers que han cursat tota la seua etapa de Primària en barracons prefabricats, aquest dilluns 2 de setembre han começat de forma oficial els treballs per a construir el nou centre. L’antic va ser víctima de les errades de construcció que van deixar als alumnes estudiant en condicions que, especialment cara a l’estiu i en hivern, són extremes.

El pas definitiu l’han  donat hui des de la Conselleria d’Educació amb la signatura de l’acte de replanteig, que s’ha dut a terme a Muro però, segons afirma l’Alcalde Gabriel Tomàs, sense coneixement del Consistori. Els que sí sabien de la signatura són els integrants de Compromís, que han confirmat la signatura en un comunicat. Un fet que ha provocat la sorpresa de l’equip de govern, que no ha rebut cap informació al respecte.

En qualsevol cas, la signatura de l’acte de replanteig és el darrer pas administratiu per a pemetre que les màquines es posen a treballar en la construcció d’un centre llargament reivindicat des de la localitat del Comtat. L’inici de les obres està previst per a dins de 2 setmanes com a màxim, dins d’un projecte que té un perìode d’execució de 13 mesos. Es preveu que el nou Bracal murer estiga disponible i operatiu de cara a l’inici del proper curs lectiu 2020-2021.