Home Alcoi Turisme atorga vora 43.000 euros a Alcoi per a millorar els seus...

Turisme atorga vora 43.000 euros a Alcoi per a millorar els seus recursos turístics

0
SHARE

Fins a 3 ajudes diferents en matèria turística són les que ha aconseguit la ciutat d’Alcoi per a optmitzar i millorar els seus recursos turístics. Es tracta de 3 línies diferents d’ajuda dotades per l’Agència Valenciana de Turisme (AVT) i que beneficiaran la promoció de la ciutat dels ponts com a destinació turística. Es tracta duna de les grans apostes del Consistori des de fa uns anys per a dinamitzar l’economia de la ciutat, especialment el sector terciari.

La primera de les ajudes suma més de 9.800 euros, que aniran destinats a auditar tots aquells recursos turístics alcoians que tinguen o que opten a tenir el certificat Q de qualitat turística. L’ajuda sufraga la meitat de la despesa en aquest sentit.

Una segon línia d’ajudes subvencionada amb un total de 20.000 euros va dedicada a enllestir la campanya promocional cara a les Festes de Moros i Cristians. L’Ajuntament té pensat destinar a aquest fi un total de més de 58.500 euros i ha aconseguit la màxima ajuda possible.

La darrera línia d’ajudes es detina a cobrir les despeses del personal adscrit a la Tourist Info de la ciutat, xifrada en més de 32.300 euros. D’ells, l’ajuda de la AVT en cobrirà un total de quasi 13.000.

Amb aquestes ajudes, a Regidoria de Turisme alcoiana té una major capacitat de maniobra amb els fons que té assignats per part del pressupost municipal.