Home Alcoi Les obres d’entença inicien la tercera i última fase el 6 d’agost

Les obres d’entença inicien la tercera i última fase el 6 d’agost

1587
0
SHARE

El dilluns 6 d’agost s’iniciarà la tercera i última fase de les obres d’Entença amb la idea del consistori alcoià que a principis de setembre estiga asfaltat i es puga obrir provisionalment al trànsit el tram entre Espronceda i Góngora. Amb aquesta nova fase es tallarà al trànsit l’últim tram que compren entre Góngora i Isaac Peral.

Els turismes i les motos pujaran per Isaac Peral a Pintor Cabrera; pel que fa als vehicles pesats de menys de 10 tones hi haurà un desviament previ a l’encreuament amb el carrer Sant Lluís Bertran. Els autobusos també tindran un recorregut alternatiu. Les travesseres de Góngora i Isabel la Catòlica continuaran obertes, pel que els vehicles podran baixar des de Pintor Cabrera per Góngora cap al centre de la ciutat i des de Pintor Cabrera per Isabel la Catòlica cap l’Alameda.

Les línies d’autobús 1 i 3 també sofreixen modificacions i quan ixen d’Alcalde F. Boronat (Hospital), realitzaran el següent recorregut alternatiu: Alcalde F. Boronat (Hospital), Escultor Ridaura, Mestre Laporta (Aules Verds), quan arriben a l’encreuament amb Joan Gil Albert, gir a la dreta i per la mateixa fins a l’encreuament amb Dos de Maig, gir a l’esquerra i per aquest carrer a buscar Tirant Lo Blanc, Carmen Vidal s/n, (Parada provisional abans del Pont R. Terol), per seguir per Teular del Llonganisser fins a l’encreuament amb Carrer La Salle, gir a l’esquerra i per Isaac Peral fins a l’encreuament amb Pintor Cabrera, gir a la dreta i per aquesta, la línia 1 seguirà fins a l’encreuament amb Góngora, per la qual baixarà a buscar la parada del mateix carrer i seguirà amb l’itinerari habitual, i la línia 3 una vegada entre des d’Isaac Peral a Pintor Cabrera, continuarà per la mateixa fins a la parada de Víctor Espinós, i recuperarà l’itinerari habitual. Les dues parades existents en Pintor Cabrera continuaran estant habilitades.