Home Cultura Ibi prepara la seua festivitat de “El Salvador”

Ibi prepara la seua festivitat de “El Salvador”

904
0
SHARE

El proper dilluns 6 d’agost els veïns d’Ibi celebraran la festivitat de “El Salvador”, patró de la localitat. Així, es celebrarà una missa en honor al sant a les 19:30h en la Parroquia de la Transfiguración del Señor.

Des de l’Ajuntament del municipi s’ha preparat el tradicional acte en la Plaça de la Palla en el qual després de la missa es servirá orxata i granissats per a tots els assistents. Com a novetat aquest any, la jornada estarà amenitzada amb actuacions folklòriques a carrec d’“Amics de les muntanyes” amb el seu grup “Xorrant Sang”, el grup italià “Amixi de Boggiasco e del Golfo Paradiso” de Gènova i el “Grup de Danses d’Ibi”.

A més, amb motiu d’aquesta festa on tradicionalment es llancen cohets i s’encenen fogueres, accions que poden provocar incendis per les condicions climatològiques actuals de calor, des de l’Ajuntament d’Ibi s’ha realitzat un comunicat pel quan informen a la población de la prohibició de llançament de coets, focs d’artifici i petards, encendre foc en tot tipus d’espais oberts en sol rústic i en particular cremar qualsevol de resta agrícola als terrenys forestals, en els limítrofs o proximitats menors de 500 metres d’aquests, fins el 16 d’octubre d’aquest any. 

A més, recorden que tot aquell que veja l’existència o iniciació d’un incendi forestal haurà de comunicar-ho d’urgencia telefonant al 112 o a l’Ajuntament d’Ibi 96 555 24 50 o Policía Local 965 55 00 78.