Inici Alcoià Les patronals de la muntanya organitzen una trobada empresarial per a crear...

Les patronals de la muntanya organitzen una trobada empresarial per a crear oportunitats de negoci

396
0
COMPARTIR

Per tercer any consecutiu, les patronals empresarials de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han convocat una nova edició de la Trobada Empresarial Clients-Proveïdors. L’esdeveniment es va estrenar en 2017, posant en contacte a les empreses no sols de l’interior alacantí, sinó del sud de València i de la ciutat d’Elx. En l’horitzó comú de totes elles està eixamplar el seu espectre de clients.

Aquesta iniciativa busca juntar en un mateix lloc als diferents components del teixit empresarial a les zones més industrialitzades de la Comunitat Valenciana. Les patronals volen així establir sinèrgies entre clients i proveïdors de l’ampli ventall productiu d’aquestes comarques. Consideren que, moltes vegades, es busca a altres parts d’Espanya i inclús a l’estranger allò que es té a pocs quilòmetres.

Així ho consideren des de les patronals convocants, que han registrat molt bones sensacions amb les dos primeres convocatòries. Qualsevol empresa incrita en les patronals FEDAC, IBIAE o COEVAL, en el as de l’interior alacantí, pot participar de l’esdeveniment. La trobada tindrà lloc el proper 4 de desembre a les instal·lacions d’IBIAE, dins d’una iniciativa gratuïta però que requereix d’incripció prèvia.

Cada empresa participant pot elegir amb quines empreses vol reunir-se per a avançar en els seus interessos, al temps que rep ofertes d’altres empreses que volen conèixer més al voltant de l’altra. Es tracta d’altra de les activitats que manifesten la fi de la competència i una corrent constant en el món empresarial cap a la col·laboració. Tot després d’una dècada de crisi econòmica i just quant diversos indicadors apunten cap a l’arribada de la propera.