Home Alcoi Les Alcoianes Keka Sánchez i Lara Selva entren al pòdium del World...

Les Alcoianes Keka Sánchez i Lara Selva entren al pòdium del World Roller Games junt a la seleccio espanyola

0
SHARE

Tant l’equip femení com el masculí han conseguit ser finalistes d’aquesta edició dels ‘World Roller Games’ celebrats a Barcelona, incorporant un bronze i una plata al medaller espanyol d’aquesta modalitat esportiva de patinatge.

Les finals van ser disputades el dissabte 13 de juliol al pavelló de la Riera Seca de Mollet del Vallés. Pel que fa a la selecció femenina, van disputar la final per la medalla de bronze derrotant amb molta superioritat a la selecció de l’Índia amb un marcador de 106 a 14. La selecció espanyola masculina ha disputat un gran mundial de la mà de l’entrenador natural d’Alcoi Hermes Velez, arribant fins a la gran final on no va poder fer front a uns poderosos Estats Units que tragueren forçes als últims minuts per acabar portant-se el triomf final amb un apretat resultat de 42 a 37.

Finalment els més llorejats d’aquesta edició han sigut les seleccions d’Estats Units, que en les dos categories han obtingut la medalla d’or. A nivell individual, les alcoianes que han participat al torneig han sigut Keka Sánchez i Lara Selva, una de les millors anotadores del campionat així com una de les millors jammers del mundial.

Aquesta edició dels ‘World Roller Games’ tanca l’esdeveniment deportiu amb una assistència d’uns 140.000 espectadors, una xifra molt elevada que cada edició intenta potenciar la visibilitat dels esports de la roda menuda.