Home Alcoi Ontinyent, Beniarrés i Agullent seràn les societats musicals que participaràn en el...

Ontinyent, Beniarrés i Agullent seràn les societats musicals que participaràn en el III certamen d’interpretació de música festera

876
0
SHARE

Han sigut cinc el total de bandes que s’han inscrit al certamen: La Unió Artística Musical d’Ontinyent, la Unió Musical de Beniarrés, la Agrupació Musical d’Agullent, el Centre Artístic Musical de Pedreguer i la Banda Artístico-Cultural de Montaverner.

El sorteig es va dur a terme el dissabte 13 de juliol al Casal de Sant Jordi. L’acte va contar amb representants de cada una de les cinc identitats, membres de la comissió coordinadora del certamen, Juan Carlos Alfonso Picó vocal responsable dels certàmens de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i  Juan José Olcina Navarro, president de l’Associació de Sant Jordi.

Les societats que finalment participaran al certamen són: Unió Artística Musical d’Ontinyent, la Unió Musical de Beniarrés, la Agrupació Musical d’Agullent, quedant com a reserva El Centre Artístic Musical de Pedreguer.

L’obra obligatòria elegida per la Junta Directiva serà la marxa mora ‘L’ambaixador’ una peça composta per Amando Blanquer, compositor alcoià. Aquesta iniciativa és una de les principals apostes de la Junta Directiva per als premis Sant Jordi. Finalment, el certamen es realitzarà el 5 d’octubre al teatre Calderón.