Home Alcoi Les Trobades Solidàries d’Alcoi tornen al carrer amb una productiva jornada que...

Les Trobades Solidàries d’Alcoi tornen al carrer amb una productiva jornada que comptava amb 28 entitats

334
0
SHARE
Ambient de les Trobades Solidàries 2022.
Ambient de les Trobades Solidàries 2022.

Aquest dissabte van tindre lloc les Trobades Solidàries al passeig Cervantes. 28 entitats van estar des de les 11 del matí fins a les 20 de la nit amb un estand en el qual mostraven el que fan i ho explicaven a totes les persones que passaven.

A més de l’exposició també van fer diverses activitats, com el monòleg que inaugurava les Trobades a càrrec de l’actriu alcoiana Neus Agulló. Al llarg del dia AIN va fer dos balls espontanis, i la jornada va tenir ambientació musical al matí i micròfon obert a la vesprada.

Una altra iniciativa que va començar en les Trobades va ser la Bústia ‘Conta’ns la teua història’ en col·laboració amb Ponts d’Igualtat i l’Escola Municipal de Teatre, on es va realitzar un homenatge al GARA pel seu 50 aniversari i a José Gregorio Gisbert per la seua trajectòria durant 30 anys com a director de l’ONCE a Alcoi.

Aranza de Gracia, Regidora de Polítiques Inclusives, ha destacat que lesentitats estan molt satisfetes amb l’esdeveniment, ja que “va ser molt productiu, on les entitats van tornar al carrer i van poder mostrar tot el que fan i intercanviar informació i experiències, resultant una jornada molt positiva”.