Home Muro Les vacunes contra la Covid19 arriben a la Residencia de la Tercera...

Les vacunes contra la Covid19 arriben a la Residencia de la Tercera Edat de Muro

1035
0
SHARE

96 vacunes han arribat hui a la Residència de Muro, per a immunitzar als 47 residents i al personal del centre. Complint amb el protocol establit, i malgrat la neu i les inclemències meteorològiques, han arribat les vacunes a les 10.00 del matí escoltades per la Guàrdia Civil i personal de la Conselleria de Sanitat.

Una vegada en la residència, Lucia Cascant, Estela Gilabert i Leonor García, les infermeres del centre han sigut les encarregades d’administrar les dosis, acompanyades per dues infermeres i una metje del Centre de Salut, que han sigut les encarregades del procés de reconstitució d’aquesta, sempre respectant la cadena defred.

Carmen Recio, la resident que apareix a la foto de la notícia, volia ser la primera a vacunar-se i així a sigut, tots tenien ganes ja que per fi sembla que es veu la llum al cap d’un any tan dur, com ens ha indicat la directora del centre, Inma Vilar.

També el personal del centre ha rebut la seua dosi, després d’haver-se fet una PCR i haver donat negatiu. Dins de 21 dies rebran la segona dosi amb la qual s’espera es puga ja estar immunitzat i puguen amb això rebaixar els protocols que porta el centre per a evitar el contagi. Mentrestant continuaran cuidant-se i treballant perquè el virus no entre en la Residència. Recordem que aquesta Residència de Muro no ha tingut cap cas des de l’inici de la pandèmia.