Home Onil Les voreres amb desnivell rebran un tractament anti relliscant al casc antic...

Les voreres amb desnivell rebran un tractament anti relliscant al casc antic d’Onil

820
0
SHARE

La vila d’Onil s’ubica a les faldes de la serra que rep el nom del mateix poble. Un fet que afecta a l’orografia urbana de la població, que té diverses ubicacions en pendent. Com sòl ocorrer als cascs antics de les poblacions, molts dels carrers d’aquest barri colivenc estan pavimentats de forma diferent a la resta de vies. En el cas colivenc, bona part de les voreres dels carrers cèntrics estan decorats amb una espècie d’empedrat.

Però el material del que estan fetes no tolera bé l’aigua, pel que cada vegada que es produeixen precipitacions alguns carrers en costera pareixen pistes de patinatge. És un dels suggeriments que han fet diversos veïns pels diferents canals de participació que té habilitats l’Ajuntament colivenc. La resposta s’ha traduït en treballs per a tractar químicament les voreres per a que deixen de relliscar quan estan banyades.

Els treballs començaran en breu i afectara, especialment, als carrers que tenen desnivell. Es tracta d’una prova que fa el Consistori per a acabar amb el perill de caiguda per als vianants, especialment per a persones majors. Si aquest tractament no funciona, l’Ajuntament té pensades altres alternatives per a eliminar els relliscaments als carrers cèntrics d’Onil.