Home Alcoi El polígon Cotes Baixes d’Alcoi rep 160.000 euros més en millores de...

El polígon Cotes Baixes d’Alcoi rep 160.000 euros més en millores de paviment i zones verdes

700
0
SHARE

Els dos darrers anys 2017 i 2018 han sigut els que més inversions han sigut destinades per a les superfícies industrials de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Pràcticament des de la seua creació -en alguns casos allà pels anys 70- cap polígon de l’interior alacantí havia rebut inversions per part de cap administració. Degut a açó, alguns d’ells presentaven condicions poc adequades per a albergar a les indústries que creen riquesa a la muntanya alacantina.

A pesar de l’ostensible millora en les àrees industrials de les localitats de la zona, també en 2019 han arribat ajudes per a millorar els polígons. En elles col·labora de nou l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que sufraga pràcticament una tercera part del 1,4 milions d’euros que s’estan invertint als polígons de la ciutat d’Alcoi. Unes inversions en les que aporta la resta dels fons l’Ajuntament d’Alcoi.

Els treballs estan centrant-se durant aquesta setmana al polígons Cotes Baixes alcoià. Allí estan duent-se a terme treballs de desbrossament de zones verdes i, sobre tot, d’asfaltat a alguns dels principals carrers. En total són 160.000 euros els que composen la nova inversió en aquesta superfície industrial, amb els que cobrir altra de les demandes dels empresaris que operen en ella. La millora del paviment als carrers A i C era una reivindicació històrica dels industrials per a millorar l’entrada i eixida de productes al polígon.