Home Alcoi L’Escola d’Empoderament Mariola d’Alcoi allarga les seues activitats adreçades a les dones...

L’Escola d’Empoderament Mariola d’Alcoi allarga les seues activitats adreçades a les dones durant setembre

560
0
SHARE

L’Escola d’Empoderament Mariola, impulsada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi per a donar eines a les dones, per a millorar l’autoestima i l’empoderament femení, continuarà amb la seua programació aquest mes de setembre amb l’objectiu que les dones d’Alcoi aprenguen més sobre si mateixes, sobre la seua sexualitat i sobre el poder que ofereix l’autoconeixement.

L’Escola es realitzarà en les dependències de l’IVAM-CADA alcoià, al carrer Rigoberto Albors 8. Els dies 14 i 16 de setembre tindrà lloc el taller ‘Conéixer la meua sexualitat’, impartit per l’equip d’Edisex, sexòlogues amb perspectiva de gènere. Seguidament, els dies 21 i 23 de setembre, Amaia Prieto, psicòloga i pallassa feminista, durà a terme el taller: ‘Dona, poder i rialla’.

Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades, es poden inscriure en aquest enllaç https://www.alcoi.org/ca/areas/bienestar_social/b_concejalia_mujer/cursos_talleres.html en el telèfon 628848504 o en el correu igualtat@alcoi.org.

“Convidem a les dones d’Alcoi a participar en aquesta Escola d’Empoderament que pretén ser un recurs per enfortir capacitats, estratègies i adquirir protagonisme tant individual com col·lectiu”, ha ressaltat la Regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia.

Recordem que l’Escola d’Empoderament Mariola va dur a terme distints tallers als mesos de juny i juliol, en concret un d’autoedició tèxtil feminista i un altre d’escalada. A més, l’escola d’skate per a xiquetes que va ser un èxit la passada edició i aquesta es va ampliar amb classes per adolescents i adultes.