Home Alcoi L’Esport en 3D tancarà la temporada esportiva amb 5.000 participants i 31...

L’Esport en 3D tancarà la temporada esportiva amb 5.000 participants i 31 disciplines a Alcoi

0
SHARE

Després de dos anys de pandèmia i restriccions, la ciutat d’Alcoi recupera aquesta propera setmana la gran festa de l’esport a la ciutat: l’Esport en 3D. Antigament conegut com a 24 Hores, aquest esdeveniment compleix ja 9 edicions posant el punt i final a una nova temporada esportiva per a tots els clubs i escoles esportives de la ciutat. Ho fa després de dos anys de buit per la Covid19 i amb expectatives d’alta participació. Pràcticament totes les instal·lacions esportives alcoianes estaran ocupades durant el cap de setmana del 10, 11 i 12 de juny.

Però l’Esport en 3D és més que un cap de setmana de competició. A més d’abastir 31 disciplines esportives i totes les categories, des d’infantil a veterans, també hi ha programades una sèrie de xerrades. Entre elles, les del prestigiós entrenador de porters de futbol Marcos Abad o la de la pilot amb sordera Lidia Sempere. Al cap de setmana esportiu -centralitzat a un Poliesportiu Francisco Laporta que enguany compleix 50 anys, se li afegeixen curses i tornejos d’orientació per a complementar la gran festa de l’esport alcoià. S’espera superar els 5.000 participants.

Escoles Poliesportives d’Iniciació

L’Esport en 3D és també el colofó per a les Escoles Poliesportives d’Iniciació (EPI), que al llarg del curs han oferit fins a 8 disciplines esportives minoritàries als escolars de 1r a 6é de Primària de tots els centres alcoians. Fins a 600 alumnes participaran en les competicions i iniciatives lúdiques previstes per al dimarts 7. A més, ells seran els encarregats de traslladar la torxa olímpica fins l’Ajuntament, i posteriorment al poliesportiu, per a donar inici a les competicions.

Cada any, l’Esport en 3D ret homenatge als esportistes amb més trajectòria d’Alcoi, i també als 31 esportistes d’elit amb que actualment compta la ciutat.