Home Castalla L’esportista castelluda Marina Castelló aconsegueix el bronze al Mundial júnior de judo...

L’esportista castelluda Marina Castelló aconsegueix el bronze al Mundial júnior de judo de L’Equador

154
0
SHARE
L'esportista Marina Catelló amb el seu entrenador.
L'esportista Marina Catelló amb el seu entrenador.

L’esportista castelluda Marina Castelló ha aconseguit la medalla de bronze al Mundial júnior de judo, a l’Equador. És el millor resultat de la seua carrera esportiva. Marina assegura que “Sense cap dubte és el dia més feliç de la meua carrera esportiva. En els darrers anys, havia tingut molt bons moments, però cap no és comparable amb aquest”.

Aquesta medalla representa la recompensa a tot l’esforç i tota la feina de Marina els últims mesos. A més, ha aconseguit assolir el meu millor moment de forma, tant mental com físic. “Mai no havia experimentat una emoció tan intensa. un resultat molt perseguit i somiat” assegura Marina.

El judo de terra és un dels seus punts forts. Marina ha treballat molt en aquesta tècnica i és un dels principals recursos que ens transmeten Sugoi i Laura. Marina repunta que “no obstant això, ara es tracta de seguir millorant a la resta de les tècniques i opcions per ser una judoka més completa”.

En un mes Marina tancarà l’etapa júnior amb la presència al Campionat d’Europa que se celebra a Praga. “És un esdeveniment que prepararé a consciència perquè vull treure’m les espines de les dues últimes edicions, en què vaig caure eliminada a les primeres rondes. Per aconseguir-ho, he de treballar al màxim aquestes quatre setmanes que queden”, explica Marina.