Inici Cocentaina Licitades les obres de millora del polígon l’Alcúdia de Cocentaina

Licitades les obres de millora del polígon l’Alcúdia de Cocentaina

299
0
COMPARTIR

Des del 2017, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha estat destinant diners per a que bona part de les localitats valencianes pogueren escometre obres de millora als seus polígons industrials. Unes ajudes que van ser llavors molt benvingudes, especialment a les comarques de la muntanya alacantina, que portaven dècades sense rebre cap ajuda per a millorar les seues zones industrials.

Tant en 2018 com enguany, l’IVACE també ha destinat fons per a la millora dels polígons, que en el cas de Cocentaina arriben fins prop dels 70.000 euros. Es tracta del 60% del total d’inversió que, juntament amb el 40% restant que aporta l’Ajuntament de la Vila Comtal, s’utilitzarà per a escometre treballs de millora al polígon l’Alcúdia contestà. Aquesta és una de les poques zones industrials que no va rebre la primera tanda d’ajudes per part de l’IVACE al 2017.

Els vora 119.000 euros que s’invertiran a aquest polígon permetran millorar la pavimentació, l’enlluernat i la senaylització, a més d’optimitzar els punts d’hidrants contra incendis de la zona. Les ajudes arriben a una població que tracta d’augmentar la seua capacitat industrial, i la qualitat de les àrees on operen les indústries radicades en ella.