Inici Ibi Activitats a peu i en bici per la Setmana de la Mobilitat...

Activitats a peu i en bici per la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Ibi

320
0
COMPARTIR

Entre el 16 i el 22 de setembre es celebra a tot el vell continent la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, pel que diferents localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han preparat activitats amb les que fomentar aquesta forma de moure’s. Entre eixes poblacions està Ibi, que cara al cap de setmana del 21 i 22 de setembre programa diferents activitats per a mostrar que és fàcil i possible menejar-se per una determinada localitat sense necessitar vehicle.

Per al dissabte 21 està prevista la realització d’una ruta a peu entre la Carrasqueta i el Camí Vell de la Torre, tot i que el trajecte entre la vila joguetera i el port de muntanya es realitzarà en cotxe. Aquesta és una ruta amb la que descobrir paratges propers a Ibi que,tal vegada, molts veïns ni tan sols coneguen.

Ja el diumenge 22 es commemora el Dia Mundial Sense Cotxes, pel que des del Consistori iberut han programat una ruta en bici que donarà tota la volta a la població. El trajecte no registra cap dificultat i està pensat per a que tota la família puga gaudir d’aquest vehicle sense problemes. La ruta incliu avituallaments i té el punt de partida i arribada al Parc de les Hortes de la localitat.

Tots dos esdeveniments tenen caràcter gratuït i busquen la major participació possible amb l’objectiu de conscienciar a la societat iberuda de la necessitat d’utilitzar transports sostenibles per a ciudar el medi ambient.