Home Alcoià L’ocupació als allotjaments rurals de l’interior supera el 90% cara a la...

L’ocupació als allotjaments rurals de l’interior supera el 90% cara a la propera Setmana Santa

0
SHARE

La Setmana Santa és una de les principals temporades turístiques per al sector dels allotjaments rurals. Més encara després de més d’un any de crisi sanitària que ha tingut greus afeccions en el turisme. Cada vegada creix més la quantitat de persones que decideixen aïllar-se de les concentracions de persones en plena pandèmia. Les destinacions rurals són idònies per a aconseguir-ho, i a més, en el cas de les comarques de la muntanya alacantina, ofereixen un ampli catàleg d’establiments hotelers i hostelers per a gaudir de les vacances de Pasqua amb seguretat.

Una prova d’aquesta percepció social entre els turistes és l’ocupació que registren cara a la Setmana Santa els allotjaments rurals de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Moltes d’ells s’aglutinen en l’Associació de Turisme Alacant Interior, que situa en el 90% l’ocupació d’aquests establiments cara al proper cap de setmana. La combinació d’aïllament social i les possibilitats que ofereix la natura que envolta aquests allotjaments té un creixent potencial tractor per als visitants.

Altra de les grans preocupacions del sector turístic a l’interior alacantí fa referència a l’hostaleria. Les restriccions de capacitat fan que l’oferta de places estiga restringida, pel que els hostalers recomanen reservar taules amb antelació. És una forma d’assegurar que es podrà degustar altre dels potencials atractius de la muntanya alacantina: la gastronomia. Tot per a una Setmana Santa que fa pensar en una bona predisposició a visitar destinacions turístiques d’interior també cara a l’estiu vinent.

L’associació ha llançat una campanya en xarxes socials per a incentivar les reserves de taules als restaurants de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla cara a la Pasqua sota el lema ‘Si vens a Alacant Interior, assegura la teua taula’.