Home Destacats L’Oferta Parcial d’FP motiva una jornada per a informar sobre la possibilitat...

L’Oferta Parcial d’FP motiva una jornada per a informar sobre la possibilitat de complementar formació a Ibi

214
0
SHARE
Els alcaldes d'Alcoi, Ibi i Ontinyent durant la creació de l'acord ACTAIO.

IBIAE -Associació d’empresaris d’Ibi i Comarca- i ACTAIO -Acord Territorial per a la Ocupació Alcoi-Ibi-Ontinyent- han convocat la Jornada ‘Com formar el personal de l’empresa amb els mòduls de la FP Parcial’, que se celebrarà de forma presencial a la seu d’IBIAE el dimarts 13 de setembre a les 16 30h. L’objectiu és donar a conèixer empreses així com qualsevol interessat/da en el tema, informació sobre oferta parcial de la FP.

L’Oferta Parcial consisteix en la possibilitat de matricular-se en mòduls (assignatures) solts de forma independent, a diferència de la matrícula ordinària que suposa inscriure’s a tots els mòduls que componen el curs. Aquesta modalitat permet estudiar i compatibilitzar amb altres activitats. Es tracta d’una oportunitat perquè les persones que treballen a les empreses de la comarca puguin adquirir o actualitzar les seves competències a través de una formació amb certificació oficial.

També és interessant aquesta oferta parcial per aquelles persones que vulguen augmentar o complementar la formació. A més, a la jornada s’exposaran els aspectes bàsics de la nova llei FP, estudis de gran importància per a IBIAE i ACTAIO donada l’alta empleabilitat que proporcionen a les persones que els realitzen, i que són molt valorats a l’entorn productiu de la comarca.

Participació dels instituts amb FP

Es comptarà amb les aportacions de centres amb estudis de formació professional de la Foia de Castalla: IES La Foia i IES Ignacio Barrachina, d’Ibi, i IES La Creueta d’Onil. Les persones que assitisquen també rebran informació sobre l’oferta actual de FP al territori, perquè així les empreses puguin identificar com beneficiar-se i/o intervenir-hi.

Per a poder participar en aquesta jornada caldrà inscriure’s a: https://www.actaio.es/com-formar-al-personal-de-lempresa-amb-moduls-dfp-parcial/. Aquesta activitat està dins del Projecte Experimental VII, subvencionat per Labora i formant part del programa Avalem Territori.