Home Cocentaina L’Oficina de Turisme de Cocentaina s’adhereix com a Punt Violeta Turístic

L’Oficina de Turisme de Cocentaina s’adhereix com a Punt Violeta Turístic

75
0
SHARE

Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cocentaina s’ha  tramitat l’adhesió de la seua Oficina de Turisme com a punt violeta turístic de la Comunitat Valenciana.

Aquest projecte de «Punts Violeta Turístics» naix de la col·laboració entre Turisme CV i l’Institut Valencià de les Dones per a reforçar el posicionament de les destinacions de la Comunitat Valenciana com a espais segurs contra la violència masclista. En aquest aspecte, l’Oficina de Turisme emplaçada al Palau Comtal desenvoluparà una tasca d’assessorament bàsic per a la posterior derivació als serveis especialitzats en aquesta matèria, sent aquest punt entès com un espai on atendre, informar i assessorar visitants, turistes o residents víctimes de qualssevol tipus d’agressió sexista.

Rebut el distintiu, que ja s’exposa a l’oficina, es rebrà una formació específica i continuada en matèria de prevenció i d’assessorament de violència masclista i després se li farà entrega de suports informatius sobre la matèria en diferents idiomes.

Ivan Jover, regidor de Turisme a Cocentaina, destaca  que «és important integrar l’oficina de turisme com a punt violeta per tal de prestar ajuda tant a turistes, visitants, com a la població en general, amb l’objectiu clar d’aconseguir que Cocentaina siga un destí segur, lliure de comportaments masclistes i agressions sexistes, principalment durant les grans festivitats»