Home Alcoi L’òpera torna a l’IVAM amb dos recitals gratuïts a les seus que...

L’òpera torna a l’IVAM amb dos recitals gratuïts a les seus que té a València i Alcoi

0
SHARE
Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts © Miguel Lorenzo / Mikel Ponce

L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) inicia l’any 2023 amb dos recitals d’òpera a càrrec dels alumnes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, en el marc de l’acord de col·laboració entre les dues institucions culturals.

La soprano Iria Goti i el baríton Alejandro Sánchez, acompanyats al piano per José Alberto Sancho, oferiranaquest cap de setmana dos concerts. El programa inclou peces com l”Aprile’ de Ruggero Leoncavallo, l”Elegía eterna’ d’Enrique Granados, el ‘Vocalise-Étude en forme de havanera’ de Maurice Ravel, junt amb obres d’altres compositors com Gustav Mahler o Antón García Abril. Les actuacions tindran lloc a l’IVAM Alcoi, el 13 de gener a les 18.00hores, i l’IVAM Centre Julio González, el 14 de gener a les 18.00hores.

En el marc de l’acord de col·laboració entre l’IVAM i el Palau de les Arts, el Museu ofereix tots els mesos recitals d’òpera en viu i en format reduït a les seus que té, amb l’objectiu de donar difusió a la creació artística i fer-la més accessible.

Les activitats són gratuïtes fins a completar aforament. Més informació i consulta del programa en el web www.ivam.es.