Home Alcoi L’oposició en bloc presenta 12 propostes a l’Ajuntament d’Alcoi per acordar l’ordenança...

L’oposició en bloc presenta 12 propostes a l’Ajuntament d’Alcoi per acordar l’ordenança de peatonalització del Centre

462
0
SHARE

Les sis formacions que composen l’oposició a l’equip de govern de la ciutat d’Alcoi -PP, Compromís, Ciutadans, Guanuar, Podem i Vox- han traslladat un document a l’Ajuntament d’Alcoi referent al projecte de peatonalització del Centre Històric. Es tracta d’un dels principals projectes de l’Executiu que comanda Toni Francés per a millorar la sostenibilitat i fer més amable la zona més antiga de la ciutat dels ponts.

El document conté fins a 12 propostes consensuades per totes les formacions opositores, i busca influir en el projecte dels socialistes, més encara després de les protestes contra la peatonalització de la setmana passada. Per a l’oposició, l’ordenança que ha d’articular eixa peatonalització té manques que es tracte de solventar amb fins a 12 propostes que ja obren en mans de l’equip de govern.

Entre les principals propostes es troben la diferenciació entre zones prohibides al trànsit i de prioiritat per als vianants; llibertad d’horaris per a que els veïns circulen; un horari més ampli de càrrega i descàrrega; permetre la circulació de vehicles de mobilitat personal; informació de la plataforma de control d’accessos al barri o millores en la senyalització. La idea del document és que siga assolit per l’equip de govern per a aprovar l’ordenança per unanimitat de totes les forces amb representació a Alcoi.