Home Alcoi Lorena Zamorano: «Hem de replantejar-se el projecte dels xalets de la Font...

Lorena Zamorano: «Hem de replantejar-se el projecte dels xalets de la Font Roja i donar-los ús com alberg»

1024
0
SHARE

La regidora d’Urbanisme, explica la situació en què ha quedat l’expedient de licitació de les obres dels xalets de la Font Roja. El procediment administratiu s’ha declarat desert, ja que ha renunciat a realitzar l’obra l’empresa adjudicatària, i també totes les empreses que s’havien classificat. Cal recordar que el projecte es comença a gestar el 2012 i ha tingut un llarg camí ple de dificultats, tant per a consensuar el mateix com pels informes que es necessitaven, ja que tenia afeccions mediambientals d’altres instàncies.

També destaca que «ja que s’ha de revisar el projecte i donant que els condicionants econòmics, gràcies a la gestió realitzada, no són els que hi havia el 2012 quan es va redactar aquest projecte, estem en condicions de poder plantejar-se un projecte més ambiciós, una proposta tant pròpia com realitzada per part d’altres grups polítics com és la creació d’un alberg municipal a la Font Roja».

L’edil afegeix: «És  necessari un projecte per a la Font Roja que ens permeta mantenir el bé patrimonial però, al mateix temps, tinga un ús respectuós, sostenible i adequat. Per tant, l’ús com a alberg seria el més adequat considerant que tenim un dels parcs naturals més visitats de la Comunitat Valenciana»

«Sabem que iniciem un expedient difícil, que cal consensuar i que, en canviar l’ús, hem d’aconseguir els permisos mediambientals pertinents però creiem que Alcoi i la Font Roja es mereixen, sempre prevalent la conservació, un alberg complementari a l’oferta d’allotjament ja existent a la zona, ben pensat i adequat al parc natural, que també donaria un impuls al turisme sostenible pel qual apostem» conclou Zamorano.